Om mig

Jeg blev født i Brøndby i 1971, voksede hurtigt op og flyttede væk. I mine smukke år, spillede jeg teater og brugte de fleste af mine vågne timer på at forberede mig på optagelsesprøverne på teaterskolerne i København, Odense og Århus. Det lykkedes mig dog kun at komme til 3. prøve og jeg blev så skuffet, at jeg droppede at forsøge igen. Spillede dog fortsat teater i noget tid.

Jeg fik kærester og nogle boede jeg sammen med. En af dem fik jeg en søn med, der nu er 18 år, altså sønnen. Jeg tog en uddannelse som rytmikpædagog og senere tog jeg læreruddannelsen med BA i visuel kultur. Alt sammen mens jeg lavede musik, spillede som dj og nød livet.

De senere år har jeg arbejdet som tekstforfatter, hvor jeg har skrevet SEO tekster til hjemmesider og annoncer om alt fra frisører til entreprenører og rigtig meget der i mellem.

Jeg bor på Frederiksberg sammen med min mand, min søn og min papsøn. Begge drenge er store, så de fylder mindre og mindre i hverdagen, men jeg nyder de timer de gider at være sammen med os.

Når jeg gider, træner jeg. Det bliver til yoga og pilates. Jeg kan ikke fordrage at få sved på panden, men elsker nutella.

Jeg er en fjollet personage, der samler på umage bekendtskaber og jeg har efterhånden samlet en stor og smuk skuffefuld.

Jeg slutter her for nu og har du læst så langt, vil jeg sige dig tak.

God fornøjelse med læsning af mine indlæg, jeg nyder at skrive dem!