SALE! SALE! SALE!

Udsalget er igang og der er masser af gode tilbud, men også virkelig tåbelige fristelser.

Hvad er det du skal gå efter når du shopper udsalg, og hvordan kan du undgå at købe noget du overhoved ikke har brug for?

  1. GENNENGÅ DIN GARDEROBE OG SE HVOR DER ER HULLER: Det er typisk basis-tøj så som undertøj og strømper der trænger til at blive skiftet ud og så giver det mening at shoppe når der er udsalg. 
  2. KØB KUN NOGET DU HAR ØNSKET DIG LÆNGE: Se om noget af det du har kigget på i løbet af året, er sat ned. Tjek forskellige steder på nettet, for at sammenligne priser og lad dig ikke lokke af det første du støder på.
  3. UNDGÅ AT KØBE NOGET DU IKKE VIL GIVE FULD PRIS FOR: det vil typisk havne i hjørnet af dit klædeskab og aldrig blive brugt.
  4. TAG ET STYKKE MED STRYHNS OG TYG DEN GRUNDIGT FØR DU SLUGER: Udsalget er blot lige startet, så hvis du kan holde hovedet koldt, så vent lige en uges tid og se om det ikke bliver sat yderligere ned.
  5. UNDGÅ PANIK: Det er bare tøj og ting og der er ingen grund til at panikke, hvis du ikke når at få det du har sat hovedet op efter. Det er ikke på udsalg, du finder lykken.

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *