T42

elefantjagt…

Forleden, slæbte jeg min veninde med på elefantjagt i Frederiksberg have. Vi tog den længste rute langs yderkanten af haven og fik snakket rigtig godt i den kolde blæst.

Når man er ramt af stress og er nået til det punkt, hvor man er begyndt at erkende det, mærker man, hvordan man kommer ned i tempo. Faktisk bliver det nødvendigt at komme helt ned, for ikke at bruge dobbelt så lang tid på en simpel handling. Jeg har selv været igennem en periode med stress, så min venindes ord gav mening for mig.

Der var ingen elefanter ude, hvilket kun var en lille skuffelse, for elefantjagten var bare en undskyldning for at komme ud og gå.

Vi er ikke sådan nogle veninder der går tur. Vi er sådan to der shopper, drikker kaffe, fjoller og går i byen og pludselig gik vi der i haven og var blottet for enhver distraktion og tvunget til at lytte. Det var en rar måde at være sammen på, trods situationen og på en eller anden måde, følte jeg mig mere knyttet til hende, end nogensinde før.

Vi sluttede turen af på Sokkelund, hvor vi begge bestilte the og ingefærshot, hvilket vi grinede ret meget af.

Nye tider, nye shots!

image

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

LenaFrovst Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *