Lad dig aldrig narre…

Jeg elsker tøj. Mest af alt elsker jeg jagten efter lækkert tøj. Jeg er ingen sylfide, så meget af det tøj jeg synes er smukt, er ikke smukt på mig. Jeg er en kvinde på 44 – str. 42, med former og lår.

Min stil er som mit indre, en blandet affære…

Når jeg shopper tøj, skimter jeg stangen og bruger mine hænder. Popper der noget ud fra stangen, ser jeg altid hvad det er lavet af. Jeg køber aldrig syntetisk, med mindre det er vintage, for her er der andre barometre der tæller. Jeg køber for det meste tøj, jeg kan forestille mig jeg kan bruge ti år frem – det er dog ikke altid den holder. Hverken tøjet der bliver slidt eller stilen, men det er mit udgangspunkt, når jeg shopper.

Vintage kjole og rød læbestift…

Jeg vil typisk på en dag hvor jeg vågner og føler mig fed og led og ked, klæde mig i en vintage kjole og lægge en knald rød læbestift. På den måde fjerner jeg fokus fra mit indre til det ydre og igen på den måde, får jeg det bedre og skal ikke svare på spørgsmål om hvordan jeg har det og høre på at jeg ser træt ud, bare nøjes med at modtage komplimenter for mit mod og min fremtoning. Det fif må du gerne få!

Flade sko og anonym uniform…

De dage hvor jeg vågner op og føler mig udhvilet og glad og hvor jeg ikke ser tidens spor i ansigtet, tager jeg sort/gråt/blåt tøj på og en blazer. Ser du mig i sådan outfit, ved du jeg er i topform.

Det fantastiske ved tøj, er ikke kun smukke stoffer, mønstre og snit. Det er meget mere end det. Det er de signaler og de udtryk der følger med det og som ændre sig, afhængigt af sammensætningen.


  • image

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

LenaFrovst Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *