Me, Myselfie and I

…og masser af filter

Jeg kender ingen som jeg, der har taget så mange billeder af mig. Min far fotograferede mig meget, da jeg var barn, men slet ikke så meget som jeg selv har fotograferet mig. Jeg tog billeder af mig selv længe før at selfie blev et begreb. Det startede vel omkring den tid, hvor jeg fik den første mobil med kamera. Dengang var det lyset jeg legede med. Jeg overbelyste billederne så meget som teknikken tillod, så man ikke kunne se linjer, rødmen og mørke rande.

Senere blev det lettere. Da den første smartphone blev mit kæreste eje, og de første apps med filtre kom til, gik jeg for alvor amok.

10257801_10152717031758368_4879814887624044792_o

Selfie er et udtryk for at tage et typisk uformelt fotografisk selvportræt, som man har fotograferet med et håndholdt digitalkamere eller mobiltelefon. Selfies bliver især brugt af teenagere og kendte personligheder…. Fra wikipedia

Da jeg jo hverken er teenager eller kendt, må jeg blot være et sølle fjols, der er alt for optaget at mig selv og mit udseende. Magten over mit ydre, som jeg kan ændre med få virkemidler, finder jeg ret fascinerende. Jeg får et kick af likes og kan blive ret så depri, i mangel af samme.

Alt dette er kommet til mig, da jeg pt søger arbejde. I den forbindelse, skal jeg opdatere min linkedin og forbedre mit cv. Jeg har intet andet end selfies i mine gemmer og fordi jeg savner billeder af mig, hvor man ser begge mine arme, var jeg til fotograf forleden dag. Det var ret grænseoverskridende ikke at have styringen og jeg er spændt på udfaldet.

Jeg ved godt der findes andre og mere ekstreme muligheder for at ændre udseende, men der er jeg trods alt ikke nået til endnu og jeg håber da også at jeg i stedet kan finde fred med mig, som jeg er. Indtil da, vil jeg fortsat forpeste mine omgivelser med mine filtrerede selfies i jagten på likes og komplimenter.

1536515_10152524524603368_1449506845_n

 

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *