Jeg havde det som var jeg blevet sænket ned i et gigantisk nutellaglas

Jeg elsker at spise og hvis der er noget der kan få mit mundvand til at løbe, så er det mad fra det italienske køkken. Jeg tåler det ikke – det gir mig pastaben, hævet mave og dobbelthager, men ligesom så mange andre fy-lækkerier, ryger der heldigvis lidt ned engang i mellem.

image

I dag besøgte jeg det italienske supermarked Supermarco, der ligger i Sydhavnen. Jeg havde det som var jeg blevet sænket ned i et gigantisk nutellaglas – 1000 kvadratmeter paradis fyldt med specialimporteret pesto, olier, pasta, vin, is, kaffe, kager og meget meget mere. Jeg blev svimmel og nærmest lykkelig.

image

image

Inden jeg gik på eventyr, måtte jeg styrke mig med en effektiv espresso macchiato i cafeén, der også lokkede med sandwich, tapas, is og kager.

image

Jeg har det generelt svært, når jeg har for mange muligheder, så udfordringen blev at jeg kun skulle plukke varer, jeg vidste jeg ville få brug for. Jeg nærmest løb forbi delikatesseafdelingen der blandt andet bød på pølser, skinker og andre friske specialiteter og var tæt på at lade mig friste af en aften uden madlavning.

Jeg skal derud igen!!! MEN…næste gang skal jeg være bevæbnet med en indkøbsliste og en stålindsprøjtet rygrad.

image

Tortelloni alla Carne i tomat

Til jer med samme afhængighed

http://www.supermarco.dk/da/

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Én kommentar

  1. Norma Louise Lilja
    11. februar 2016
    Svar

    Det ser super lækker ud. Tror Karsten og mig skal køre derud og købe nogle lækkerier. Det ser ud som om kaffen også er fin. Så et par timer derude er vel ikke for meget.
    Norma Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *