1 nederdel, 3 styles

Tænk dig om, også når du shopper genbrug

Når jeg shopper, skal det tøj jeg køber helst kunne bruges på mere end én måde – og helst tre.

Den samme regel holder jeg mig til, når jeg shopper genbrug. Bare fordi det er billigt og brugt, skal det ikke retfærdiggøre et overforbrug.

Mit seneste genbrugsfund er en skøn, lang og ternet nederdel, i de lækreste farver. Der er både grøn, lavendel, orange, rød og lyserød i mønstret og det betyder at den kan sættes sammen med rigtig meget af det jeg allerede i forvejen har i mit klædeskab. Her kan du se nederdelen, stylet på tre forskellige måder.

Style 1: Boheme på en varm sommerdag

Her har jeg været så fræk at sætte en stribet t-shirt sammen med den ternede nederdel. Det tør jeg kun fordi at flere af farverne går igen i begge stykker tøj. For at fuldende det hele, har jeg taget min farmors gamle orange solbriller på, et par runde orange øreringe fra 80érne, en bæltetaske i kernelæder og et par metalic sandaler.

Style 2: Praktisk, men chick

Man kan næsten altid slippe afsted med at tage en sprød hvid t-shirt på. Den vil passe til det meste. Det gælder også i det her tilfælde, hvor hvid fuldendes med et par snedkers. De lyserøde solbriller købte jeg sidste år hos Have a look, som sælger virkelige billige, men også super fine solbriller, samt briller med styrke. De matcher den lyserøde stribe i nederdelen. Kernelædertasken er købt i Mauerpark i Berlin, for en del år siden. Det der samler hele sættet er den helt lyse cowboyjakke, som jeg har været så heldig at få af min søde mor.

Style 3: Den bløde, men hårde rocktøs

Så er det blevet aften og selv på en varm sommeraften, kan det blive nødvendigt med en jakke. Her er det en bikerjakke i læder som fjerne lidt af sødmen i kjolen. Under den, har jeg en armygrøn tanktop på, som sammen med den grønne mulepose, passer super godt til de grønne striber i nederdelen. På fødderne har jeg taget et par klassikere på, fra Dr. Martens. Solbrillerne er aviators fra Ray Ban som jeg har fundet i en genbrugsbutik på Møn.

Jeg har ikke fået noget forærende af firmaer, men når der er noget jeg er særligt glad for, synes jeg du skal have mulighed for at tjekke det ud og derfor kan du finde links i teksten.

Jeg er vild med alle tre styles og har tænkt mig at rocke alle tre, på årets Roskilde Festival.

Kys fra mig!

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Én kommentar

  1. Norma louise Lilja
    15. marts 2019
    Svar

    Det er super flot. Alle tre udtryk er mega fede. ??????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *