Jeg er ved at blive sindsyg over den kløen…

jeg var til lægen i morges og han fik kigget på noget eksem jeg har fået på inderlåret. Jeg er ved at blive SINDSYG over at den kløen – kvinde på ca. 50

For fanden mand, min taxa var mega klam da jeg overtog den i nat, sådan et forbandet møgsvin. Nu skal jeg KRAFTEDEME ud på centralen og gøre den ren, selvom det ikke er mig der har svinet den til – mand i midten af 30érne

jeg GIDER bare IKKE at høre på hans lort mere og desuden har han kneppet med victoria, den luder – teenager 15 år

ovenstående er bare et lille udpluk af halve telefonsamtaler jeg overhørte i bussen i dag. Samtaler som jeg ikke selv havde valgt at lytte til, men var tvunget til, fordi jeg havde glemt mine høretelefoner.

Mange er bange for at blive overvåget og mener at det krænker privatlivets fred og samtidig bliver der delt rundhåndet ud af detaljer, som ellers hører til bag lukkede døre. Hvad er det der gør at folk glemmer tid og sted, når de taler i telefon i det offentlige rum? Det er som om omgivelserne ikke eksisterer, som om jeg ikke eksisterer.

Selv bryder jeg mig slet ikke om at tale i telefon. Jeg vil helst have folk lige over for mig, når jeg taler med dem. Når jeg er ude og min telefon ringer, forsøger jeg at afslutte samtalen så hurtigt som muligt, eller også går jeg et sted hen, hvor jeg mindst generer mindst muligt. Jeg gør det både for mig egen, men i den grad også for andres skyld.

Jeg er på ingen måde ude på at pudse min glorie, blot stiller jeg mig undrende over denne tendens.

 

 

 

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *