Når man ikke kan se fodsålerne for bar røv!

Der er bare dage, hvor man burde blive i sengen. Skåne sig selv og andre. Det er de dage, hvor man ikke magter at gå i bad, fordi man ikke kan holde ud at se sin nøgne trætte krop. De dage, er det så kinderne der trætte og opsvulmede møder en, når man forsøger at fotoshoppe alt væk med makeup.

14686448_10155231272173368_1543885865_n

Desværre er det ikke kun brysterne, der bliver trætte med årene. Det samme gælder maverne/hængebugen, fissen, røven, inderlårene, knæerne, kinderne og hagerne. Huden bliver slap. Huden bliver bare mere og mere træt.

Kvinder er mere uheldige, end mænd. Mænd har mere muskelmasse og er derfor spændstige i længere tid. DET ER IKKE FAIR!

MEN! MÆNDS! NOSSER! De bliver, som brysterne længere med alderen og det samme gælder DERES røv. Når huden er blevet træt, kan selv den mest veltrænede røv ikke følge med. Jeg glemmer aldrig hængerøvsscenen fra sex and the city….”den ældre rigmand, der skal tisse midt i akten, rejser sig og….” viser Samantha og mig sin gamle hængerøv.

Jeg forstår godt hun skred. DET GØR JEG ALTSÅ! Er det rimeligt? Måske ikke. Hvis den scene skal overføres til virkeligheden og til mig, så ville jeg aldrig have en kinamand chance for at få sex igen. Jeg priser mig lykkelig for at meget af det der hænger nu, også hængte da min kære mand sagde ja til mig.

GODT DET BARE ER NOGLE DAGE. De fleste dage skænker jeg ikke mine hængepartier en tanke. Jeg bemærker overhoved ikke at jeg slæber rundt på en masse slap hud. Jeg gør mig lækker, føler mig lækker og opfører mig, som om jeg er lækker.

 

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *