Tøj til ham – en tur til HepCat Store i Lund

Man kan ikke tage til Malmø, uden at køre forbi Lund, sådan er det bare.

I fredags besluttede TF og jeg at køre en tur til Malmø og blive der en enkelt nat. Vi havde sparet point op på Hotels.com til en gratis overnatning og det vi sparede, kunne vi så shoppe for…

imageimage

På vejen til Malmø, kørte vi selvfølgelig forbi HepCat Store i Lund, for det er altid en fornøjelse at besøge den butik. Det er lidt som at træde ind i en anden tidsalder og med den friskbryggede kaffe, man altid får stukket i hånden, kan man uforstyrret gå på opdagelse.

imageimageimageimage

HepCat Store ligger i et nedlagt kaserneområde i Lund, der i dag fungerer som i universitetsby. Butikken har specialiseret sig i retro arbejdstøj, rockabilly, punk og 50er tøj til både ham og hende, læderbælter, takser, pomade, bøger, musik, sko, støvler, undertøj og meget mere. Fællesnævneren for de fleste af varerne er kvalitet og det er klogt at have sparet lidt op, inden man tager dertil, for det er ikke billigt. Til gengæld køber du tøj og accessories, der holder resten af livet.

imageimageimageimage

Desværre for mig, er udvalget af dametøj sparsomt og gemt væk i et lille hjørne af butikken, men jeg accepterer og respekterer HepCat stores prioritering, for dametøj kan man købe alle steder – herretøj i god kvalitet, er derimod en sjældenhed. Det er i hvert fald hvad TF ofte ytrer sig om og jeg er efterhånden blevet overbevist, efter utallige shoppeture i KBH, hvor han sjældent finder noget.

imageimageimageimage

HepCat Store er ikke for alle, men for dem der sætter pris på kvalitet, ubehandlet arbejdstøj, læder og skægolie. Det er for nørderne der elsker retrodesign, fyre med opsmøg på bukserne, der drikker sodavand og hører rock’n roll, mænd med skæg der snuser og ja så er HepCat Store for TF der hverken er enten eller, men bare elsker tøj med kant, som giver ham kant.

imageIMG_2930imageimage

Hvis du en dag skal til Malmø, så kør en tur derud. Der er stærk kaffe og atmosfære og altid venlig betjening. Du kan naturligvis også besøge Deres webshop, hvis du lige skal tjekke nogle af varerne ud, men jeg vil altid anbefale dig at tage ud til deres fysiske butik – det er en oplevelse, om ikke andet.

En lille film om turen.

 

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *