Lenas Havregrød

13422238_10154860538603368_2959311193114012506_o

Da jeg var barn, var der ikke ti vilde heste der kunne få mig til at spise havregrød. I dag er det min fortrukne morgenmad og den er sund og giver energi til mange timer.

Lenas Havregrød

1 del havregryn

1 del mælk – kan godt skiftes ud med vand, men jeg foretrækker mælk

1 del vand

1 teske kokosolie

Bær, bananer, rosiner eller frugt, alt efter smag og behag

Mandler

Salt

1 spiseske flydende honning

Hæld gryn, mælk og vand op i en kasserolle. Tilsæt kokosolie og salt og tænd for blusset. Rør godt i gryden og forlad den ikke, før grøden er færdig. Det tager max frem minutter. Når grøden er liiiige ved at blive fast, er den færdig. Lader du den arbejde længere, bliver den efter min mening for tyk. Hæld grøden over i en skål.

Skær frugten og hak mandlerne og lad det hele dumpe ned i grøden og slut hele herligheden af med den lækre honning, der skal ud over hele grøden.

Herunder finder du en lille film, der viser hvordan grøden lavet og tilberedes.

Velbekomme!

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *