Fritstillet i februar

 

Jeg bliver så glad når solen skinner. Det gør februar til en smuk måned. Det giver mig mod og energi og jeg får lyst til at skabe.

Der er job at få derude også til sådan en som mig. Jeg har bare lavet en aftale med mig selv om at det næste job, på ingen måde skal ligne det jeg er gået fra.

Det var en mellemstor virksomhed, hvor jeg sad og lavede pølser på samlebånd. Selvom jeg er uddannet pølsemager og har masser erfaring med at lave pølser i mange forskellige størrelser og farver, fik jeg kun lov til at lave en bestemt slags pølser. Jeg puttede fyld i tarmen, lukkede hver ende med snor og saks og tog så fat i en ny pølse. De var altid brune og de skulle være nøjagtig samme størrelse.

Selvom det lyder ulækkert og frastødende og selvom pølsen er et billede på de annoncer jeg sad og forfattede, synes jeg ovenstående er et rigtig godt billede af hvordan jeg til sidst havde det. Jeg overlevede fordi jeg havde gode kollegaer, men det er ikke nok i længden. Ikke når man er et kreativt menneske der har behov for at skabe nyt, tegne udenfor stregen, vende tingene på hoved og ind i mellem skråle meget højt “da da da daaaaaar da da daaaaar dada da daaaaaa da da da da da” (temaet til Indiana Jones). En ting lærte jeg på min gamle job og det var hvor ufattelig god jeg var til at få andre til at shine – det er en rigtig sympatisk side af mig, hvis jeg selv skal sige det. Problemet er bare, når man selv bliver sløret og uskarp, hvad nytter det så?

nåm får du så søgt nogle job?

hvad skal du så lave nu?

STOOOOOP!!! Jeg bliver nødt til at være kritisk. Jeg bliver nødt til at tænke mig rigtig godt om. Jeg ved godt jeg ikke kan tillade mig at have det sådan og at der er mange der har ledt efter job i årevis, men hvis jeg skal kunne trække vejret, leve, være tilfreds, finde lykke, være til nytte og blive fyldt op, så bliver jeg nødt til at stoppe op. De ovenstånde spørgsmål falder ned over mig dagligt. Både ude og hjemme, på sms, mail og i telefonen – de kommer alle steder fra og bliver stillet med kærlighed…..jeg skal bare liiiiiiiige…..

 

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

LenaFrovst Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *