A


Andre….

de fleste af os er nok underlagt hvad folk omkring os, mener om os – jeg er i hvert fald og derfor har jeg været så længe om at komme i gang med at blogge. Min omgangskreds er en dejlig masse forskellige mennesker, men alle har de tilfældes, at de på en eller anden måde er specielle. Fra kræftforsker til bondekone og så alt der i mellem af musikere, skuespillere, forfattere, journalister, billedkunstnere, datamatikere, ingeniører, arkitekter, spåkoner og lommetyve. Sidstnævnte er ikke sandt, men det passede godt på en afslutning af en remse. Hvor jeg vil hen med dette er at jeg med hele denne omgangskreds, slet ikke synes jeg har noget interessant at byde ind med og er pisse bange for, at blotte mig og kede dig.

En anden ting der har holdt mig tilbage fra bloggerverdenen er at jeg ikke har anet hvad jeg skulle blogge om og ærligt, det ved jeg stadig ikke og er derfor startet med at kalde indlægget for “A”. Måske kommer jeg gennem hele alfabetet en dag eller også får jeg skrevet mig ind på et emne jeg vil fokusere lidt på. Men hvor om alting er, er dette starten. Måske på noget smukt og måske ikke, men min trang til at skrive er her og så må jeg til tasterne.

 

 

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

LenaFrovst Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *