Den Lilla Prins

Tidligere i dag sad jeg i solen på papirøen og spiste fish n’ Chips mens der blev spillet hele 1999. Jeg tænkte på alle de mennesker der præcist samtidig, rundt omkring på kloden, lyttede til det samme som jeg og så blev jeg fyldt med håb og kærlighed.

Prince har været med mig, siden mine spæde teens. Han var der, da min første kærlighed gjorde det forbi. Han var der, da jeg dansede på sodavandsdisco. Han var med på mit første roadtrip og han holdt mig i hånden inden den afsluttende eksamen på HF. Siden har han trofast været der. Lige der ved siden af mig og inden i mig og det kommer han til at være i al fremtid.

Tanken om alle de mennesker der har det præcis som jeg, varmer en smule her midt i en tid, hvor der blir talt om en kommende koldkrig og hvor mennesker flygter og afvises ved grænser. Prince for fanden. Jeg kommer til at savne dig, men aldrig glemme dig <3

image

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver

Kategorier

Meta

Lena Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *